Betöltés...

A TOI TOI mobil WC szolgáltatása a következőkből áll:

 • TOI TOI mobil WC fülke ki- ill. visszatelepítése
 • TOI TOI mobil WC kölcsönzés
 • TOI TOI mobil WC bérlés
 • a mobil WC esetleges szeméttől történő takarítása
 • a mobil WC magasnyomású tisztítása és fertőtlenítése kívül és belül
 • a mobil WC szennyvíztartályának ürítése
 • a mobil WC szennyvíztartályának friss vegyszerrel történő feltöltése
 • a mobil WC belsejének szárazra törlése
 • WC-papír ill. kézfertőtlenítő feltöltése
 • téli üzemmódban fagyállóval történő feltöltése
 • világítás biztosítása, 200V-os hálózati vagy
 • napelemes belső fényforrással is! Újdonság!

A tisztaság és a higiénia terén a TOI TOI mobil WC nem ismer kompromisszumot, mert semmi sem kellemetlenebb, mint egy koszos, elhanyagolt mobil WC fülke. Az mástól rendelhető. Ezért 1991-es alapítása óta a TOI TOI, mint Magyarország piacvezető mobil WC fülke kölcsönző vállalkozása, szolgáltatásait (mobil WC kölcsönzés, mobil WC bérlés) teljes mértékben az Önök kívánságaihoz illeszti, akár folyamatos helyszíni ügyeletet biztosítva, így garantálva a mobil WC kabinok állandó felügyeletét.

Az Ön TOI TOI előnye

Szavatoljuk a mobil WC gyors kiszállítást 24 órán belül, a legkedvezőbb mobil WC ár szállítási költséggel, az egész ország területén. Cégünk munkatársai az alábbi ügyeleti telefonszámainkon, munkaidőn túl, hétvégeken és ünnepnapokon is az Önök szolgálatában állnak. Szolgáltatásainkat (mobil WC bérlés, mobil WC kölcsönzés), meglévő technikáinkat folyamatosan fejlesztjük, a környezetvédelmi előírásokat maximálisan figyelembe véve; annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon, gyorsabban tudjuk kielégíteni mobil WC kölcsönzés igényüket.

Az Ön higiéniai előnye, minőségbiztosítás

Minden TOI TOI mobil WC fülkét a legmodernebb magasnyomású higiénikus, zárt rendszerű technológiával tisztítunk. Tevékenységeink kiváló minőségét az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási menedzsment rendszer illetve az MSZ EN ISO 14001:1997 környezet központú irányítási rendszer előírásai szerint végezzük, mellyel igyekszünk az Önök igényeihez alkalmazkodni, tekintettel arra, hogy elkötelezettek vagyunk az erkölcsi és környezeti értékek iránt.

Az Ön megbízási előnye

Cégünk kommunikációját a nyitottság jellemzi, mely működésünk hatékonyságát eredményezi. Megbízhatóságra és átláthatóságra törekszünk. Egyetlen TOI TOI mobil WC fülkével sem hagyjuk Partnereinket magukra. Minden TOI TOI mobil WC kabinhoz biztosítjuk a megfelelő karbantartást, teljes körű szervízt, bárhol is van szüksége mobil WC fülkére- a TOI TOI máris ott van. Célunk, hogy ügyfeleink szükségletei esetén mindig a TOI TOI mobil WC kölcsönzés jusson eszébe.

Az Ön árelőnye

Szolgáltatásainkat (mobil WC bérlés, mobil WC kölcsönzés) piacorientált árakon kínáljuk, biztosítva Megrendelőinket, hogy minden esetben magas szintű mobil WC szolgáltatást vehetnek igénybe,ráadásul remek mobil WC ár mellett. Cégünknek nagyon fontos, hogy Önt is partnereink között tudhassuk, ezért kérje munkatársunktól egyedi ajánlatunkat a mobil WC kölcsönzés esetén, melyet speciálisan az Ön részére készítünk el, figyelembe véve az Ön elvárásait, kívánságait. Ügyfeleink igényeihez igazodva kivételesen kedvezményes ajánlatokkal, színvonalas szolgáltatásokkal, újdonságokkal várjuk Önöket a mobil WC bérlés, mobil WC kölcsönzés, mind a mobil WC ár ajánlatainkat tekintve.